Haluaisitko uudistaa kotisi tai vapaa-ajan asuntosi ilmettä ja toimivuutta, mutta et tiedä miten tai mistä aloittaa? Oletko rakentamassa tai kenties muuttamassa uuteen asuntoon ja haluaisit toteuttaa sisustusunelmasi?

Sisustussuunnittelu ja suunnitteluprojektin kulku

 

Sisustusprojekti alkaa aina tapaamisella. Ensimmäinen tapaaminen lukuunottamatta sisustus- tai remontointikonsultointia on ilmainen, jolloin kartoitan tarpeet ja toiveet. Käynnin jälkeen teen tarjouksen suunnittelun hinnasta. Mikäli hyväksyt tarjoukseni, aloitan varsinaisen suunnittelutyön ja lähden etsimään vaihtoehtoja, jotka täyttävät parhaiten  toiveesi ja unelmasi uuden sisustuksen suhteen.

 

Projektin edetessä pidämme tarvittaessa palavereita suunnitelman sisällön tarkistamiseksi,  varmistaakseni että suunnitelmasta tulee haluamasi kaltainen.Valmiin suunnitelman saat  kirjallisena sähköpostiisi tai postitse paperisena versiona. Suunnitelma sisältää kohteesta  riippuen pohjapiirustukset, tarvittavat seinäprojektiot, kaluste- ja materiaalilistaukset, kiintokaluste-, irtokaluste- sekä valaisinsuunnitelman, materiaalinäytteitä. Tarvittaessa 3-D  mallinnus kuvia.

 

Suunnitelman avulla voit toteuttaa sisustuksen itsenäisesti tai sopimukseen  voidaan sisällyttää sisustussuunnitelman toteutus. Tarvittaessa hallinnoin  projektin alusta loppuun saakka.

 

 

Sisustus- tai remontointikonsultointi

 

Aina asiakas ei halua eikä tarvitse kokonaisvaltaista sisustussuunnitelmaa.  Sisustuskonsultointi on nopea ja tehokas keino saada ideoita ja vinkkejä uuden ilmeen  luomiseksi niin kotona kuin yrityksessäkin. Konsultoinnin avulla säästät rahaa ja aikaa kun  vältyt virheostoksilta. Konsultointi on suullista neuvontaa, joka tapahtuu asiakkaan tarpeiden  ja toiveiden mukaan hänen haluamissaan kohteissa esim. kotona, yrityksissä tai alan  sisustusliikkeissä. Jos tarvitset uusia ideoita ja ehdotuksia sisustuksesi parantamiseen, ota  yhteyttä ja kerro toiveistasi niin sovitaan konsultoinnin kulusta ja kestosta.

 

Oletko harkinnut pintaremonttia kotiisi? Olet ehkä myymässä asuntoa, etkä oikein pysty  hahmottamaan mitkä asiat vaativat muutosta tai korjausta. On vaikea pysyä perässä siitä  mitä materiaaleja, värejä tai teknisiä ratkaisuja on tänä päivänä olemassa. Tarjolla on paljon  kaikkea mutta mikä on sellaista jota kannattaisi käyttää? Remontti pitäisi saada tehtyä kohtuu kustannuksilla, päivitettyä niin että asunnossa voi  esimerkiksi samanaikaisesti asua. Ehkäpä haluaisit itse tehdä jotain mutta et tiedä mistä  aloittaa ja millä tuotteilla. Ei hätää, autan sinua remontin suunnittelussa.

 

Tulen kotiisi ja käymme läpi kaikki ne tilat jotka pitäisi saada kuntoon. Neuvon tuotteissa, ehdotan värimaailmat, sekä tarvittaessa opastan luotettavat tekijät  kuhunkin työvaiheeseen. Laadin kirjallisen opastuksen jossa kaikki nuo osa-alueet ja pääset toteuttamaan kotisi remontin.

 

Hyvällä suunnitelmalla ja osaavilla tekijöillä säästät aikaa ja rahaa.

Yrityksille

Kauttani saa materiaalisuunnitelmat uudis- tai saneerauskohteisiin ja olen tarvittaessa myös  asiakkaidenne apuna materiaalivalinnoissa. Teen toimisto- ja edustustilojen kaluste- ja materiaalisuunnittelua. Yrityskuvaa tukeva sisustus luo luotettavan mielikuvan, toimii käyntikorttina asiakkaille ja jättää positiivisen muistijäljen.

 

» Yhteystiedot

Stailaus

Kun päätät käyttää stailauspalvelua, ota yhteyttä, niin sovitaan ajankohta kotikäynnille. Stailauskäynnin aikana saat vihjeitä, kuinka voit esimerkiksi pienillä muutoksilla kohentaa  kotisi myynti-ilmettä ja edesauttaa kaupanteon toteutumista.

 

» Hinnoittelu